Project Description

Marts 2010 rullede min Scott Addict R2 ud af Heino Cykler og på landevejene. Fantastisk og ubeskriveligt at opleve, hvordan man får mere valuta for den energi man putter i pedalerne. Ture med Roskilde Cykelmotion,La Marmotte og det skalede bjerg er store opleveser og stor køreglæde og uden problemer. Foråret 2011 begynder noget knirkeri, lyder som noget fra kranken og får geden efterset før Ventoux-turen 2011. Geden bliver chekket men uden at der kan konstateres noget synligt. Knirkeri on-off, når jeg står op og træder igennem, men ikke noget synligt, og jeg slår det hen og overvejer ikke et sekund at det kan være stellet.

Ventoux 2012 har vi kørt over et beskedent brostensstykke – alle De Rosa`er, Focus`er, Cervelo`er osv. Og så knirkes der igen, men uden at jeg stadig egentligt tænker at det kan være stellet. Hjemme igen får jeg geden chekket og de opdager bruddet. Chok!

Cyklen afleveres hos Heino, hvor den er købt d. 21.6 2012 og det lyder som en formalitet at få den ombyttet. Men 31.7 forlyder det fra Scott – som så godt nok kun har set billeder – at man ikke umiddelbart vil erstatte den. De får den nu til inspektion. Angiveligt er der 3 års garanti på stellet, når den ikke er serviceret, hvor den er købt.Ellers er der 5 år. 27.000 plus det løse – stellet er selvfølgelig kun en del af prisen, men den må kunne holde til at man cykler på den!

Nettet flyder med eksempler på brud, og på en serie af Scott-cykler fra 2009, hvor der var problemer med støbningen. Er det mon sådan en fætter jeg har trukket i lotteriet ?

God service fra Heino so far, vi må se.