For cykelryttere med interesse for god vin, mad og kultur

Periode: 16.09.2015 – 20.09.2015

Lukket for tilmelding

Det skaldede bjerg, kæmpen i Provence; det mytiske bjerg Mont Ventoux har mange navne. Cyklingen er enestående både på de tre opkørsler til Ventoux og i område rundt om bjerget, der byder på smukke og fantastiske landskaber med stigninger i alle sværhedsgrader. En cykeloplevelse som man skal unde sig selv!

Du får mest ud af turen, hvis du har kørt min 3 – 4.000 km i 2015 inden rejsen. Provence og Ventoux-området er Europas spisekammer, så det betyder også, at gode, hårde og seriøse cykeldage afsluttes med fantastisk mad og god vin. Vores ture kombinerer cykeltræning og gode oplevelser med alle Provences` herlige mad- og og vinoplevelser.

Rejsen inkluderer

4 overnatninger på hotel i hjertet af Ventoux-området inkl. morgenmad og 3 middage.
Officiel tidstagning på opkørsel til Mont Ventoux. Mulighed for alt blive medlem af klubben ”Tosserne fra Mont Ventoux” ved at køre alle tre stigninger på Ventoux på én dag!
Foredrag fra lokale om cykling i Ventoux-området.
Vinsmagninger i lokalområdet fx i og omkring Bedoin, Beaumes de Venise. Mulighed for bustur til Avignon og Chateauneuf Du Pape.
Rejsen inkluderer morgenmad og 3 middage i hotellets/byens fantastiske restaurant(er).
Der vil også være mulighed for at udforske det lokale køkkens fantastiske muligheder på egen hånd.
Det præcise indhold offentliggøres senere…
Det er vores erfaring, at man kan komme billigt sydpå, hvis man selv bestiller fly eller kører nogle sammen. Fly til Nice, Marseille eller Lyon er de bedste muligheder.
Avignon er også en mulighed, men hertil er ikke så gode forbindelser. En mulighed er at flyve til Paris og tage TGV-toget til Avignon.
Tilmeld dig nu!

Tilmelding til Mont Ventoux 2015

Tilmeld dig nu!