Michael Nørgaard
Michael NørgaardIndehaver & Guide
Michael har igennem de sidste 10 år været medarrangør og guide på studieture til bl.a. Paris, Lyon, Lissabon, Barcelona og Basel og har god erfaring med at få skabt gode rammer, og få alt det praktiske på en tur til at rulle.

Michael har kørt på Mont Ventoux i fire år. Har kørt La Marmotte i 2009 og 2010 og 2015 er planlagt. Medlem af Roskilde Cykel Motion.
53 år og driver kommunikationsfirmaet Publicpress.

Martin Lind Gregersen
Martin Lind GregersenIndehaver & Guide
Martin er 34 år og er i det civile IT-Udvikler med speciale i SAS.

Egentlig stor passion for det italienske –  maden, cyklingen og bilerne. Men er blevet grebet af Provence og cykling på Ventoux . Bare tanken om brødet fra bageren i Bedoin kan få ham i godt humør på en vinterdag. Medlem af Roskilde Cykel Motion.

Martin har prøvet kræfter med alt fra Väteren Rundt til La Marmotte. Han er manden, der lige har de sidste TdF-etaper fra Ventoux på computeren, så holdet kan komme i den rette stemning.

Lars Christensen
Lars ChristensenGuide
Lars er manden der sørger for det gode humør på turen. Han er også guiden med den
store motor som de fleste på holdet har problemer med at følge, når det går op. Kørte La Marmotte i en debutid på 8 t 30 min i 2014 og har kørt i Toscana og Frankrig.
Uddannet miljøplanlægger og er centerchef i Høje-Taastrup Kommune. 51 år og medlem af Roskilde Cykel Motion.
Christian Nicolas Treu
Christian Nicolas TreuGuide
Tidligere sportsmassør og guiden med det største fysiske potentiale for fantastiske præstationer i bjergene. De tidsmæssige udfordringer omkring familie, arbejde mm. i skarp konkurrence med cykeltræningen gør dog, at vi andre alligevel kan sidde med.

Uddannet fra Copenhagen Business School og arbejder til dagligt hos Maersk Broker Financial Services, som Project Manager med fokus på at identificere og udvikle investeringsmuligheder i det maritime.

32 år og guideteamets nyeste medlem – med Treu i feltet er der garanti for godt humør, men også mulighed for en altid venskabelig diskussion af lidt mere seriøse emner.