AFVIKLET

La Marmotte 2015 er forlængst udsolgt, men der er alligevel visse muligheder for at få et startnummer. Een mulighed er at købe deltagelse i den løsserie, der hedder Trophée de l’Oisans som er en løbsserie med 4 løb hvoraf et løb netop er det notoriske La Marmotte. I skrivende stund d. 30-12-2014 er dette stadig muligt.

Trophee de l´Oisans er cykelugen over alle og selvom La Marmotte er højdepunktet, så er de øvrige løb også store oplevelser i området omkring Alpe D´Huez. Løbene strækker sig over en uge med første løb, Vaujany Master på 173 km og 3850 højdemeter, (løbet finde også i en seniorudgave på 109 km). Det andet løb, Prix de Rousse  er et løb på 40 km løb med 1600 højdemeter. Selve La Marmotte har  små 5.000 højdemeter. Søndag  afsluttes med en enkeltstart op af Alpe D`Huez. De 4 løber forventes af koste ca 220 euro, incl gebyr til os. 20 euro er depositum for tidschips som du selv får retur ved aflevering.

I skrivende stund d. 30.12 2014 er tilmedling mulig. Send en mail, hvis du er interesseret.

Herunder kan du se højdeprofiler for de fire løb i løbsserien Trophèe de l`Oisans. Klik på højdeprofilen, hvis du vil se en større udgave.

Det understreges, at det er en gør det selv rejse, vi formidler kun deltagernummer og giver råd om indkvartering. Løbene har rigtig god service under vejs med mad og drikke og hjælp, hvis uheldet er ude.

Første løb er Vaujauny, der er på 173 km og har 3850 højdemeter. Afvikles søndag d. 1.7. 2012. Løbet har også en seniorudgave på 109 km og med 2450 højdemeter med samme startsted og tidspunkt. Tilmeldingen kan ændres til seniorudgaven efterfølgende, hvis dette ønskes. Prisen er den samme og det koster ikke ekstra.

2. løb løbet Grand Prix de Rousse 40 km og 1 600 højdemeter.

Og det 3. løb i serien er det notoriske La Marmotte på 173 km med 5000 højdemeter. Løbet er en parade af mytiske Tour d`France-tinder: Glandon, Telegraph, Galibier, Lautaret og afslutningen på Alpe `d Huez. et løb som enhver cykelrytter med selvrespekt skal have på cykelcv`et !

Fjerde og sidste løb er en dessert i form af en enkeltstart op af  Alpe d`Huez. Sølle 13 km kan de fleste vel klare på en søndag – selvom det er dagen efter La Marmotte.

KONTAKT OS HVIS DU ER INTERESSERET I TROPHEE DE L`OISANS

grimpe de LADHMarmotte

vaujauny

Prix de Rousse