Home » Currently Reading:

Om MVC

Her kan du  læse om vores guide-team.

Teknisk rejsearrangør: GlobeTosserne – www.globetosserne.dk
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1931

Martin Lind Gregersen

Ny mand på Mont Ventoux -guideholdet er Martin Lind Gregersen.

Martin er 31 år og er i det civile IT-konsulent med speciale i SAS. Egentlig stor passion for det italienske –  maden, cyklingen og bilerne. Men er blevet grebet af Provence og cykling på Ventoux . Bare tanken om brødet fra bageren i Bedoin kan få ham i godt humør på en vinterdag. Cykler i FBL på Frederiksberg og har prøvet kræfter med alt fra Väteren Rundt til La Marmotte. Han er manden, der lige har de sidste TdF-etaper fra Ventoux på computeren, så holdet kan komme i den rette stemning.

Ole Bladt-Hansen

Ole har de sidste 10 år haft hus for foden af Mont Ventoux og har derfor et indgående kendskab til hele området, gennem et utal af ferier. Kender først og fremmest cykelterrænet i Ventoux-området som få andre danske cykelryttere og har derudover et veludbygget netværk af lokale kontakter og interessante vinproducenter. Ole´s bedste tid på den mest kendte af ruterne til Mont Ventoux, den fra Bedoin, er 1 time 21 minutter.

Har cyklet på motions og licensniveau gennem de sidste 20 år og kører stadig mange løb i H 40. Stor erfaring fra en række europæiske klassikere. Blandt de mest kendte kan nævnes La Marmotte, som Ole har gennemført 7 gange heraf de fire som et led i hele serien Trophee de L´Oisans, der indebærer mere end 12.000 højdemeter på en uge.  Claude Criquielon har Ole gennemført tre gange. Af bedre resultater gennem de senere år kan bl.a. nævnes en placering som nummer 200 i La Marmotte i tiden 7 t 19 min i 2009 og vinder af Grejsdalsløbet 2008. Ole er medlem af Esbjerg Cykel Ring

Gennem de seneste 7 år har Ole været medejer af et vinfirma, www.flassan.dk, der forhandler vin og delikatesser fra Ventoux og Rhône. Har et stort netværk, der kan komme deltagerne til gavn ved vinsmagninger og særlige events, hvor vi skal smage og se noget særligt, som man ellers ikke får lejlighed til som turist.

48 år, bosiddende i Ribe og teknik- og miljøchef i Hedensted.

Michael Nørgaard

Michael har igennem de sidste 10 år været medarrangør og guide på studieture til bl.a. Berlin, Lyon,  Lissabon, Barcelona og Basel og har god erfaring med at få skabt gode rammer, og få alt det praktiske på en tur til at rulle.

Michael var oprindeligt løber, med bedste sæson i 2006, hvor det bl.a. blev til en DM-sølvmedalje for hold i veteranklassen, på maratondistancen – takket været et godt hold. Løb – bogstaveligt talt – ind i en skade og kastede sig på cyklen som en nødløsning, men er blevet grebet 100 % af cyklingen.

Michael har kørt på Mont Ventoux i fire år; bedste tid på Bedoin-ruten er 1:48. Har kørt La Marmotte i 2009 og 2010.

Medlem af Roskilde Cykel Motion.

50 år, Bosiddende i Roskilde, og driver kommunikationsfirmaet Publicpress.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev
* indicates required

Bestil en foredragsaften med vinsmagning

Vi tilbyder en foredragsaften med oplæg om cykling i Ventoux-området og vinsmagning. Kontakt os og hør nærmere.

Vi anbefaler

God jul og godt nytår

Vi håber, at alle har haft en god jul og får et godt nytår. Måske har I vedligeholdt formen på trods af julens fristelser, men
uanset udgangspunktet er det nu grundlaget for forårets og sommerens diamantben skal opbygges.

Det er vigtigt, at få en god start på sæsonen! Vælg derfor længde, intensitet, rute og frekvens der passer til jeres nuværende niveau.
Gennemfør evt. 1-2 tests af jeres nuværende ydelse. Det giver et sammenligningsgrundlag der kan hjælpe på motivationen senere på vinteren. Hvis man ønsker at gennemføre en struktureret process kan disse tests endvidere danne grundlag for planlægning af træningsintensiteten henover foråret.

Der findes masser af litteratur tilgængelig på internettet omkring forskellige tests, vintertræning og træning generelt. Vi er naturligvis også tilrådighed for råd og vejledning efter bedste evne.

Vi ses på landevejen...